Председателят на Русофили за Възраждане на Отечеството  се обяви за

...
Председателят на Русофили за Възраждане на Отечеството  се обяви за
Коментари Харесай

Николай Малинов: Няма съмнение, че Русия ще победи във войната

Председателят на " Русофили за Възраждане на Отечеството "   се разгласи за цялостен и явен неутралитет на България

" Партията, на която аз съм ръководител, има такава позиция и я декларирахме през вчерашния ден. Същността на тази позиция е, че изборът би трябвало да бъде и Изток, и Запад, тя не може единствено едно или друго. Трябва да бъде цялостен и явен неутралитет на България. Трябва да имаме поради, че мостовете, които унищожава войната, рано или късно би трябвало да бъдат възстановявани ", каза ръководителят на " Русофили за Възраждане на Отечеството " Николай Малинов в студиото на .

Той показа, че неговите съратници не са променяли позицията към този момент няколко десетилетия наред.

" Най-губещият е Европа. Този губещ няма никаква визия по какъв начин тези мостове ще бъдат възстановявани по-късно. Разумът би трябвало да надделее, тъй като другата опция е краят на света. Но или разсъдъкът ще надделее и ще се седна на масата за договаряния, или войната ще продължи до победния завършек на една от двете страни. Аз не се колебая, че спечелилият ще е Русия ", допълни Малинов.

И е безапелационен, че има заплаха за националната ни сигурност.

" Ние се тормозим от една по-нататъшна ескалация на спора. Декларацията ни показва тъкмо това - нашето терзание от ескалацията. Мобилизацията на тези 300 хиляди бойци не е от положително. Това няма по какъв начин да няма последици за нас. Ние би трябвало да разделим партиите на мира от партиите на войната, и да настояваме за договаряния ", акцентира сподели ръководителят на " Русофили за Възраждане на Отечеството ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР